Sommarpersonal Rentokils kundtjänst

Nomor AB
Publicerad maj 20, 2024
Upphör att gälla augusti 28, 2024
Plats Falun, Sweden
Kategori Backofficepersonal m.fl.  
Jobb Typ Sommarjobb / feriejobb  

Beskrivning

Sommarpersonal Rentokils kundtjänst
Om Rentokil
Rentokil är ett av Sveriges största företag inom skadedjurskontroll och matsäkerhet. I Sverige finns vi representerade från Boden i norr till Malmö i söder. Rentokil är en del av Rentokil Initial koncernen - världens största bolag inom skadedjurskontroll med huvudkontor i England. Rentokils vision är att uppfattas som det mest omtyckta och respekterade serviceföretaget i världen. Till våra huvudkunder hör försäkringsbolag, livsmedelsföretag, butikskedjor, hotell, kommuner, industrier och lantbrukare. Vi jobbar efter våra fyra värdeord, service, relationer, teamwork och ansvar. Den viktigaste framgångsfaktorn för oss är våra medarbetare. Vi tror att det är den enskilda individens glädje och engagemang som gör skillnad. Du kommer bli en del av ett härligt team!

Vad vi erbjuder dig

- ett härligt gäng kollegor att arbeta med

- ett bra introduktionsprogram

- kollektivavtal

- friskvårdssatsningar

- möjligheter att växa i en internationell organisation

Beskrivning av tjänsten

Som kundtjänstmedarbetare hos oss har du den första servicekontakten med våra kunder. Kommunikation i form av inkommande och utgående samtal kommer bli en viktig del av din vardag. Du kommer jobba tätt med dina kollegor i form av team.
Vår högsäsong är under sommaren och vi erbjuder därför visstidsanställning under denna period.

Din profil

Som person är du ödmjuk, har en positiv attityd och anpassar dig lätt till olika situationer. För dig är det naturligt att kommunicera med andra på ett serviceinriktat och professionellt sätt. Du är en driven lagspelare och finns där för dina kollegor. Du gillar att arbeta strukturerat med ett öppet sinne mot våra kunder för att kunna hjälpa dem på bästa sätt.

- Du är en lagspelare

- Du är serviceinriktad och sätter kunden i fokus

- Du är flexibel

- Du har god datorvana

- Du är stresstålig

Ansökan

Vi arbetar med löpande urval och vill därför att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2024-03-31.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Rentokil kontrollerar alltid belastningsregistret före anställning.

Vi ser fram emot din ansökan!
Dalarnas län
Falun

Endast registrerade medlemmar kan söka jobb.