Softwareutvecklare med intresse för problemlösning

Etteplan Sweden AB
Publicerad maj 21, 2024
Upphör att gälla juni 2, 2024
Plats Göteborg, Sweden
Kategori Mjukvaru- och systemutvecklare m.fl.  
Jobb Typ Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning  

Beskrivning

Softwareutvecklare med intresse för problemlösning
Etteplan är en ledande aktör inom teknikkonsultbranschen som ständigt strävar efter att forma framtidens innovationer. Vi söker passionerade och skickliga individer som vill vara en del av vårt dynamiska team och bidra till att lösa komplexa tekniska utmaningar. Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande projekt och kunder, samarbeta med experter inom olika teknikområden och utveckla innovativa lösningar som kommer att påverka samhället. Bli en del av vårt framgångsrika team där dina idéer blir verklighet och ditt arbete gör en verklig skillnad!

Dina arbetsuppgifter

Som SW utvecklare på Etteplan kommer du jobba med några av de största och vassaste företagen. Saab, Volvo AB, Volvo Cars, Airbus, Boeing Väderstad, FMV och CTEK är bara några exempel på de kunder vi samarbetar med dagligen. Flyg- och försvarsbranschen är heta just nu och där levererar vi mjukvara för flygutprovning och strukturtest men även undervattensystem och radarapplikationer. Vi kör stora och breda projekt från ax till limpa, där vi erbjuder våra kunder en helhetslösning genom att arbeta grafiskt, med data processing, optimering av datakommunikation mm.

Vi erbjuder våra konsulter mycket frihet i både arbetssätt och arbetsmiljö, du kommer t.ex. kunna välja vilka delar i projektet som du vill jobba med, hur du löser dessa problem (kreativ problemlösning uppmuntras), samtidigt som vi erbjuder möjligheten till hybridarbete. Vi söker utvecklare som vill ta ansvar och lead i projekt, men även utvecklare som vill grotta ner dig i tekniken och bidra med smarta lösningar.

Din profil

Vi värnar om att våra medarbetare trivs hos oss, får utrymme att växa i en välkomnande och flexibel miljö som odlar innovation, utveckling och kreativitet. Samtidigt ser vi till att du får stöd och support från oss med den omfattande tekniska kunskap som finns i bolaget. Vi söker dig som trivs med att arbeta i en föränderlig omvärld och snarare ser möjligheter och utmaningar än hinder och problem. Du skall vara kommunikativ och ödmjuk samt professionellt kunna hantera våra kunder och kollegor. Viktigast av allt är att du lätt kan ta till dig nya kunskaper och snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter.

För att kunna möta våra kunders behov ser vi att du är utbildad civil- eller högskoleingenjör inom datavetenskap eller liknande. Vi ser att du har minst 3 års erfarenhet inom SW utveckling och kan kommunicera flytande på svenska i tal och skrift. På grund av vissa uppdrag är svenskt medborgarskap ett krav.

Vi erbjuder

Hos oss får du ett jobb som är meningsfullt. På Etteplan har vi turen att få arbeta med intressanta och viktiga projekt som bidrar till samhällsnyttan och att skapa ett tryggt och säkert samhälle. Många människor får nytta och glädje av de utvecklingsprojekt vi är delaktiga i- och det är något vi vet att våra medarbetare är stolta över.

Etteplan har ett globalt initiativ som skapar medvetenhet och förståelse kring mångfald, inkludering och rättvisa inom företaget. Vi har en plattform för öppna diskussioner och nätverkande, som skapar intresse och möjligheter för lärande. Tillsammans gör vi framsteg och skapar en trygg arbetsmiljö för alla.

Vi erbjuder dig en intressant och internationell arbetsmiljö, samt stöd från både kollegor och företaget i helhet. Vi stödjer work-life balance, inte bara genom riktigt bra förmåner, utan även genom möjligheten för hybridarbete. Ansök idag och gör skillnad med oss!

Om du har några funderingar får du gärna kontakta rekryterande chef Stella Latifi, stella.latifi@etteplan.com.

Läs mer om hur det är att jobba på Etteplan och träffa dina framtida kollegor här!
Västra Götalands län
Göteborg

Endast registrerade medlemmar kan söka jobb.