REKRYTERINGSDAG KÖK I GÖTEBORG 2024

Restaurang Assistans i Skandinavien AB
Publicerad maj 29, 2024
Upphör att gälla oktober 20, 2024
Plats Göteborg, Sweden
Kategori Kockar och kallskänkor  
Jobb Typ Behovs- eller timanställning  

Beskrivning

REKRYTERINGSDAG KÖK I GÖTEBORG 2024
Varmt välkommen till vår rekryteringsdag!Vi söker nya medarbetare!Högsäsongen närmar sig och RestaurangAssistans söker just nu personal till massor av spännande tjänster!Därför bjuder vi nu in till en rekryteringsdag på vårt kontor där du får träffa rekryterare från Hotell-, Kök- och Matsalsavdelningen.
Vi söker servispersonal, restaurangbiträden, bartenders, receptionister, hotellstädare, kockar, köksbiträden och diskare.Hos oss får du möjlighet att jobba med massor av roliga uppdrag och på några av Göteborgs största och häftigaste hotell och restauranger!
Vi kommer att ha öppet hus klockan 10.00-14.00 så det går bra att komma förbi när du vill. Ta med dig ditt CV och ditt bästa mingelhumör!
Datum: 7 Maj
Tid: 10.00-14.00
Adress: Södra Vägen 67, 412 54 Goteborg

Vi bjuder på kaffe & fika och hoppas på att på att få träffa just dig denna dag!Tipsa gärna dina vänner och bekanta.Läs mer på vår Facebooksida ochAnmäl ditt intresse här

RestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Våra kunder är allt från prisade stjärnkrogar och guldkantade galor till rikstäckande hotellkedjor, företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar och stora arenor. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar.
Västra Götalands län
Göteborg

Endast registrerade medlemmar kan söka jobb.