Operations Engineer till Forvis Mazars IT

Mazars KB
Publicerad juni 11, 2024
Upphör att gälla juli 10, 2024
Plats Stockholms län
Kategori Drifttekniker, IT  

Beskrivning

Operations Engineer till Forvis Mazars IT
Forvis Mazars
Har du arbetat ett antal år inom IT och vill fortsätta din karriärresa på en byrå med stort fokus på utveckling, trivsel och hållbarhet? Då hoppas vi att du vill bli vår nya kollega på IT-avdelningen i Stockholm!

Vårt erbjudande!
Som Operations Engineer på Forvis Mazars erbjuds du dynamiska och varierande arbetsuppgifter där du utvecklas såväl individuellt som tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor. I rollen som Operations Engineer kommer du ha en central roll i hanteringen och ansvaret för flera länders IT-miljö samt vara en viktig del av Forvis Mazars IT-utvecklingsresa. Du blir en del av ett sammansvetsat team där vi delar kunskap, hittar lösningar tillsammans och samarbetar effektivt. Hos oss finns det inga gränser för din personliga och professionella utveckling!
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:
Övergripande hantering och ansvar för IT-miljöer i flera av Forvis Mazars länder
Microsoft Azure incl. Intune, appar, Coreview
Applikationsmanagering
Nätverksmanagering
Användarsupport
Användarhantering i Windows och Azure
IT-säkerhet

Företagskulturen på Forvis Mazars genomsyras av en entreprenörsanda med högt i tak, nära teamarbete samt en vänlig och lärande approach. Kulturen kännetecknas även av en familjär stämning, god sammanhållning och stark gemenskap. Hos oss erbjuds du en rad förmåner, såsom ett friskvårdsbidrag på 5000 kr, friskvårdstimme och arbetstidsförkortning under sommarmånaderna.

Vi vill lära känna dig!
Vi söker dig som har ett stort IT-intresse och minst 5-8 års erfarenhet inom liknande roller. Du har ett lösningsorienterat och flexibelt arbetssätt samtidigt som du gärna delar med dig av din expertis. För att trivas i rollen som Operations Engineer tror vi att du är en prestigelös och service minded person som motiveras av att arbeta både självständigt och i team.
Vidare söker vi dig som har:
Erfarenhet av arbete i Windows-miljö och Azure
Erfarenhet och kunskap inom Azure, infrastruktur, nätverk och IT-säkerhet
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
Teknisk utbildning vid Universitet eller Yrkeshögskola är meriterande

Din framtida arbetsplats
Kontorsområde Stockholm omfattar vårt kontor i centrala Stockholm samt kontoret i Eskilstuna. Som ny på Forvis Mazars tillhör du Stockholmskontoret men som IT-avdelning täcker vi hela Sverige och även våra nordiska grannländer.
Under sommaren 2023 flyttade Stockholmskontoret till nya fina lokaler på Regeringsgatan, och här arbetar cirka 100 personer i ett nära samarbete.
Tycker du att tjänsten låter spännande och vill fortsätta din karriär på ett företag som värdesätter dig och din utveckling? Tveka då inte att söka till Forvis Mazars!

Varmt välkommen med din ansökan!
I ansökan vill vi att du bifogar CV och personligt brev. Intervjuer och urval sker löpande, så skicka in din ansökan snarast möjligt.
Start: Omgående enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning.
Har du frågor är du välkommen att kontakta Ida Sjölin, Talent Acquisition Specialist, via e-post ida.sjolin@mazars.se

Forvis Mazars
Forvis Mazars är ett ledande, globalt nätverk för professionella tjänster som verkar under ett gemensamt varumärke. Nätverket består av enbart två medlemmar, Forvis Mazars, LLP i USA och Forvis Mazars Group SC, och är ett internationellt integrerat partnerskap verksamt i över 100 länder.
Med en historia som sträcker sig över mer än 100 år är Forvis Mazars en naturlig förlängning av båda företagens arv. Kärnan i vår verksamhet är vårt engagemang för att erbjuda en oöverträffad kundupplevelse som känns rätt, personlig och naturlig. Som ett nätverk med enbart två medlemsföretag kan vi agera snabbt för att leverera konsekventa och smidiga lösningar inom revision, skatt och rådgivning till kunder över hela världen.
Med en djup förståelse för våra kunders branscher vill vi leverera insikter, expertis och skräddarsydda lösningar. Vårt team består av 40 000+ experter som genom erfarenhet och kompetens hjälper företag och organisationer av alla storlekar, både lokalt och globalt, nu och i framtiden.
I Sverige är vi ca 250 medarbetare på lokala kontor runt om i landet som varje dag arbetar för att hjälpa våra kunder, stora som små, att möta framtidens utmaningar.
Stockholms län
Stockholm

Endast registrerade medlemmar kan söka jobb.