Lönepartner, vikariat

Enköpings kommun
Publicerad juni 11, 2024
Upphör att gälla juni 25, 2024
Plats Uppsala län
Kategori Löne- och personaladministratörer  

Beskrivning

Lönepartner, vikariat
Enköping är platsen för dig, där vi utvecklar och bygger tryggt. Här kan du växa och göra skillnad för vår stad, och vi söker dig som är kunnig, nyfiken och glad. Kom med dina idéer och hjälp oss att nå, våra gemensamma mål - låt drömmar få stå.

Nu söker vi en lönepartner till ett vikariat på ca 1 år. Löneenheten tillhör HR- och Löneavdelningen och har 10 medarbetare som hanterar kommunens 5000 löner. Vi hanterar även löner för Räddningstjänsten i Enköping-Håbo. Vi arbetar till viss del aktivitetsbaserat och kontoret ligger nära Enköpings station.

Läs mer om oss: https://enkoping.se/foretag-och-arbete/jobba-i-enkoping/kommunen-som-arbetsgivare.html

ARBETSUPPGIFTER
Som lönepartner/lönekonsult har du en viktig roll. Du kommer att ge stöd och konsultation till kommunens chefer och medarbetare gällande system, löne- och avtalsfrågor. Din uppgift är att säkerställa att rätt lön når rätt person i rätt tid samt registrera anställningar, utfärda diverse intyg m.m. Du kommer att ha mycket kontakt med chefer, medarbetare, myndigheter och andra aktörer, samt bidra till att utveckla och effektivisera våra processer genom digitalisering.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har följande erfarenheter:

• YH-utbildning inom lön eller arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer relevant
• Erfarenhet av lönearbete i offentlig förvaltning och Personec P är meriterande
• Bra på att kommunicera och samarbeta
• Lugn, uppmärksam och serviceinriktad
• Förmåga att planera och lösa problem effektivt

Personliga egenskaper är också viktiga. Därför ser vi gärna att du är bra på att skapa relationer och nätverk, både inom och utanför din arbetsgrupp, och kommer bra överens med personer på alla nivåer. God service och professionellt bemötande är viktigt för dig, och du lär dig snabbt nya uppgifter och delar gärna med dig av din kompetens till andra.

Låter detta intressant? Vi ser fram emot din ansökan!

ÖVRIGT
Varmt välkommen med din ansökan!
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan.

Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter så finns mer information på vår hemsida.

För dig som har skyddad identitet så finns information om hur du söker tjänsten via länken nedan och under rubriken "hantering av personuppgifter"
https://enkoping.se/foretag-och-arbete/jobba-i-enkoping/kommunen-som-arbetsgivare.html

Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Uppsala län
Enköping

Endast registrerade medlemmar kan söka jobb.