Lastbilschaufför (mellantransport)

Kyl- och Frysexpressen Nord AB
Publicerad juni 11, 2024
Upphör att gälla juni 25, 2024
Plats Västernorrlands län
Kategori Lastbilsförare m.fl.  

Beskrivning

Lastbilschaufför (mellantransport)
Kyl- och Frysexpressen Nord AB är ett logistikföretag som erbjuder helhetslösningar inom tempererad logistik. Vi är verksamma framför allt norr om Dalälven, men i samarbete med partners löser vi transporter och logistiklösningar i hela Sverige. Vi hanterar fjärrtrafik till och från Norrland samt distribution från egna terminaler i Sundsvall, Östersund, Umeå och Luleå. Bland våra kunder finns allt från stora detaljister inom dagligvaruhandeln, grossister inom restaurang- och storkök till producenter inom livsmedel, hälsa och läkemedel.
Vi söker en mellantransportchaufför i Sollefteå över sommaren, men möjlighet till förlängning finns.
Som lastbilschaufför planerar och leder du det dagliga arbetet utifrån uppställda mål och förutsättningar. Du har ett stort kundfokus med daglig kontakt med samarbetspartners/ kunder. Du är med och stödjer transportledarna i uppföljning av daglig verksamhet och även i processrelaterade frågor. I din roll så kommunicerar du löpande prioriteringar i verksamheten och händelser i det dagliga arbetet både till dina kollegor och chefer.
Vi söker dig som är är en ”teamplayer” och som sätter laget före jaget alla dagar i veckan. Att driva och vara med och påverka är en självklarhet för dig. Du beskrivs som en strukturerad och initiativrik person, som sätter stort värde att förbättra för dina kunder.
Är du utbildad inom tempererade transporter eller har arbetslivserfarenhet inom området så är det meriterande. Har du kännedom om ADR (regelverk för transport av farligt gods) så är det också ett plus.

Intervjuer kan komma att göras under ansökningstiden, så vänta inte med din ansökan!
Tillsättningen av tjänsten grundar sig på de uppgifter du lämnar i din ansökan, därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan. Skicka in både CV och personligt brev.
Välkommen med din ansökan!
Västernorrlands län
Sollefteå

Endast registrerade medlemmar kan söka jobb.