Infartskontrollant till Vafabmiljös avfallsstation

Vafabmiljö Kommunalförbund
Publicerad juni 18, 2024
Upphör att gälla juni 29, 2024
Plats Västmanlands län, Sweden
Kategori Backofficepersonal m.fl.  
Jobb Typ Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning  

Beskrivning

Infartskontrollant till Vafabmiljös avfallsstation
Vafabmiljö söker en Infartskontrollant

Är du en administratör med service ut i fingerspetsarna? Vi söker en Infartskontrollant som vill vara med och stärka upp vårt team på enheten Återvinning.

Som Infartskontrollant har du en mycket viktig roll, du möter våra kunder och säkerställer att vi tar emot och hanterar avfall på rätt sätt utifrån mängd och klassificering. Dessa uppgifter är inte bara betydande för miljön, de utgör även en viktig del i underlaget för bland annat fakturering, ekonomi och tillstånd i verksamheten.

Om rollen

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att ta emot våra kunder vid in- och utfart på Gryta avfallsstation för att kontrollera och väga avfallet.

Du ingår i ett arbetslag med roterande arbetsuppgifter, du utför kvalitets- och materialkontroller på inkommande material och registrerar det i vårt system.

Tillsammans med dina kollegor ser du till att avfallet får rätt behandling och placering på anläggningen samt arbetar med registervård i vårt system för invägning.

Utöver det vill vi att du är med och stärker kvalitén på infartskontrollen genom ett gott bemötande av våra kunder, samt medverkar och bidrar till utveckling på enheten.

Vem är du?

Vi söker dig som trivs med en varierad arbetsdag. Du är flexibel, serviceinriktad och älskar mötet med kunder.

Rollen är till stor del administrativ och kräver därför att du är noggrann, bra på att dokumentera och ta till dig rutiner och instruktioner. Du är självgående och kan lösa eventuella hinder som uppstår.

Det är också viktigt att du har datorvana och lätt för att ta till dig nya IT-system. Hos dig finns ett stort miljöintresse och en vilja att bidra till ett hållbart samhälle. Du känner igen dig i Vafabmiljös värdeord Trovärdig, Omtanke, Nytänkande och Professionell.

Vi ser att du har:

Gymnasieutbildning.
Arbetslivserfarenhet av kundtjänst, kundservice, administration eller liknande.
Goda språkkunskaper i svenska i både tal och skrift.
Datorvana och kunskaper i Office-paketet.
Lätt för att ta till dig nya IT-system.
B-körkort för manuellt växlad bil.

Det är meriterande om du även har:

Eftergymnasial utbildning i miljöteknik eller liknande.
Jobbat med avfallshantering eller inom återvinningsbranschen.
Språkkunskaper i engelska.

Vad får du?

Hos oss får du ett varierande arbete på en arbetsplats som sätter hållbarhet först. Här bryr vi oss om varandra och vår arbetsmiljö. Vi erbjuder flera förmåner, bland annat ger träning ledig tid.

Vi vill spegla våra kunder och samhället i stort och vill därför anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och den erfarenhet det ger.

Annat bra att veta:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning på 6 månader kan komma att tillämpas.Tillträde enligt överenskommelse.

Din placering är på Driftkontoret på Gryta avfallsanläggning, Returvägen 20 i Västerås. Vid behov kommer du få jobba på andra anläggningar inom vår region.Arbetstiderna är vardagar 07.00 - 16.00.

Så här ansöker du:

Låter det här som en tjänst för dig? Då är du välkommen att söka tjänsten redan idag genom att bifoga CV, personligt brev och besvara urvalsformuläret under "Sök jobbet".

Sista ansökningsdagär 30 juni.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Vafabmiljö

Vafabmiljö är ett kommunalförbund bildat av Heby, Enköping och alla kommuner i Västmanland. Vi arbetar med avfallshantering på ett sätt som är långsiktigt och hållbart. Våra mål är att avfallsmängderna ska minska och att avfallet ska ses som en resurs. Allt ska återanvändas eller återvinnas så långt det bara är möjligt. Genom att dela med oss av vår kunskap och erbjuda bra lösningar vill vi ge dig förutsättningar att vara med och skapa en hållbar framtid. Tillsammans kan vi rädda världen lite grann varje dag, brukar vi säga.

Vafabmiljö om mångfald:

Vi vill spegla våra kunder och samhället i stort. Vi vill därför anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det ger.

Nyfiken på att veta mer om Vafabmiljö?

Läs mer på: https://vafab.cruitive.com/

Elin Lindelöf
Rekryterare
elin.lindelof@vafabmiljo.se
073-745 44 52
Västmanlands län
Västerås

Endast registrerade medlemmar kan söka jobb.