Fotograf i Göteborg sökes!

Bildexperten Syd HB
Publicerad maj 17, 2024
Upphör att gälla maj 23, 2024
Plats Göteborg, Sweden
Kategori Fotografer  
Jobb Typ Heltid  

Beskrivning

Fotograf i Göteborg sökes!
Drömmer du om att jobba som fotograf?
-Då har du chansen nu!
Bildexperten är ett familjeföretag verksamt inom Skolfoto och Idrottsfoto. Vi fotograferar årligen tio tusentals skolelever och idrottsutövare i alla åldrar runt om i landet.
Vi söker just nu fler fotografer till vårt fototeam i Göteborg med omnejd.
Vi söker dig som är en glad och skicklig, amatörfotograf, fotostuderande eller redan etablerad fotograf, med mycket goda fotokunskaper och har foto som ett av dina största intressen.
Tidigare arbete som skolfotograf eller idrottsfotograf är självklart meriterande, men inget krav. Utöver detta vill vi att du som söker är punktlig, ansvarstagande och ordningsam.
Då arbetet innebär att du är företagets ansikte utåt, lägger vi stor vikt vid att du har god social kompetens och är serviceinriktad.
Som fotograf hos oss arbetar du många gånger i ett högt tempo, det ställs därför krav på att ha förmågan att ha många bollar i luften samtidigt och att du är stresstålig och välorganiserad.
Du kommer att få tillgång till den digitala fotoutrustning som behövs för arbetet vilket även kräver god datorvana. Att du tycker om att arbeta med barn och ungdomar ser vi som en självklarhet. Tidigare erfarenhet från barn- och ungdomsverksamhet är en stor merit.
Då arbetet sker ute på plats på våra skolor är det krav på att du har B körkort och tillgång till egen bil.
Innan du börjar ditt arbete hos oss får du en gedigen skolfotoutbildning (början av Augusti).
Det finns även möjlighet att fakturera genom eget företag.
Passa på att söka redan idag till vårt fototeam i Göteborg. I din ansökan vill vi jättegärna att du berättar lite om dig själv samt bifogar ditt Cv.
Välkommen med din ansökan!
Västra Götalands län
Göteborg

Endast registrerade medlemmar kan söka jobb.