Allmänspecialist till Jämjö vårdcentral

REGION BLEKINGE
Publicerad maj 19, 2024
Upphör att gälla juli 7, 2024
Plats Karlskrona, Sweden
Kategori Specialistläkare  
Jobb Typ Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning  

Beskrivning

Allmänspecialist till Jämjö vårdcentral
Om oss
Jämjö vårdcentral är en läkarledd vårdcentral med fokus på god arbetsmiljö och hög medicinsk kvalitet.

Bland våra 25 medarbetare återfinns 4 allmänspecialister och 1 ST-läkare, men vi behöver  bli fler för att möta våra patienters behov av kontinuitet och kvalitet.

Vårdcentralen har ett stort geografiskt upptagningsområde med 7500 listade patienter. Vi har en god sammanhållning med välfungerande team inom samtliga professioner.

Om jobbet
Som läkare vid Jämjö vårdcentral arbetar du brett inom det allmänmedicinska området med varierad mottagning, hemsjukvård och barnhälsovård. Vi har två äldreboenden samt BVC kopplade till oss och ett välfungerande samarbete med våra kommunsjuksköterskor.

Som allmänläkare erbjuder vi dig möjlighet att arbeta med en egen, fast patientlista med individuellt listningstak utgående från socialstyrelsens rekommendationer. Du arbetar gentemot patienterna på din lista tillsammans med en distriktssköterska i ett fast vårdteam.

Handledning av utbildningsläkare och ibland även studenter ingår i uppdraget. Vi har ett stort engagemang för handledning och utbildning. Handledarutbildning kommer att erbjudas om du saknar det.

Region Blekinge har en generös policy gällande deltagande i externa utbildningar och kurser. Region Blekinge ordnar dessutom regelbunden intern fortbildning för primärvården och det finns möjlighet att delta i FQ/Balint-grupper. Vårdcentralen arrangerar också regelbunden internutbiIdning för läkargruppen och övrig personal.

Om dig
Vi söker dig som har svensk läkarlegitimation med specialistkompetens inom allmänmedicin. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, och söker dig som har lätt för att samarbeta med patienten i fokus, är trygg i din yrkesroll och bidrar till trivsel och god arbetsmiljö. Att behärska svenska språket i tal och skrift är ett krav.

Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal. Vissa av våra tjänster är säkerhetsklassade där medarbetaren ska genomgå säkerhetsprövningsintervju och registerkontroll enligt säkerhetsskyddslag (2018:585). Sökande som är aktuell för anställning ska uppvisa utdrag från Polismyndighetens belastningsregister före anställning.

Välkommen att höra av dig om du har några frågor kring anställningen. Intervjuer kommer att ske löpande så välkommen med Din ansökan redan idag!

Om Region Blekinge

Vi är 5 000 medarbetare som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhälsa, regional tillväxt, infrastruktur, kollektivtrafik, kultur och bildning. Varje dag arbetar vi för att skapa livskvalitet för Blekinges invånare och växtkraft för länet. Tillsammans leder vi utvecklingen för ett attraktivt Blekinge och vi arbetar för att bidra till att göra Blekinge till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa.

Välkommen att göra skillnad tillsammans med oss - för att livet är viktigt!

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

https://regionblekinge.se/
Blekinge län
Karlskrona

Endast registrerade medlemmar kan söka jobb.