Allmänspecialist med intresse av teamarbete och internt lärande

Meliva AB
Publicerad maj 15, 2024
Upphör att gälla juni 15, 2024
Plats Stockholms län, Sweden
Kategori Specialistläkare  
Jobb Typ Behovs- eller timanställning  

Beskrivning

Allmänspecialist med intresse av teamarbete och internt lärande
Om jobbet
Är du allmänspecialist och letar efter ett nytt spännande arbete där du har möjlighet att göra skillnad?
Vår vision är att vara den mest omtyckta arbetsgivaren i hälsovårdsbranschen och ha högsta kvalitet av vård – Har du hjärtat på rätt plats och vill vara med att utveckla svensk primärvård tillsammans med oss? Då söker vi just dig!
Är du en person som ständigt gillar att utvecklas, lära och lära ut? Då finns även möjligheten att driva och utveckla olika områden inom verksamheten.
Vi erbjuder dig
Meliva vårdcentral Matteus är en vårdcentral med helhetsperspektiv som sätter kvalitet och patientsäkerhet i fokus. Hos oss får du engagerade kollegor, kollektivavtal och möjlighet att jobba mitt i Vasastan (Odenplan) med närhet till kollektivtrafik, grönområden och Stockholm city. Som läkare inom Melivagruppen blir du även en del av ett större nätverk av kollegor som tillsammans är med och utvecklar svensk primärvård.
Som allmänspecialist inom Melivagruppen blir du även en del av ett större nätverk av kollegor som tillsammans är med och utvecklar svensk primärvård.
Kvalifikationer/Arbetslivserfarenhet
Specialist i allmänmedicin

Din roll
I rollen som allmänspecialist hos oss består dina arbetsuppgifter huvudsakligen av mottagningsarbete med en variation av patienter inom alla ålderskategorier och sjukdomstillstånd. Vi arbetar med såväl planerade som akuta besök samt möjlighet till digital mottagning. Hos oss kommer du att arbeta i nära samarbete med samtliga professioner på mottagningen och du kommer att vara en viktig del i att kvalitetssäkra, utveckla och förbättra verksamheten.
Din profil
Vi söker dig som:
Är specialist i allmänmedicin med en förmåga att se till både verksamheten och patienten från ett helhetsperspektiv.
Har en god kommunikationsförmåga och fallenhet för att skapa goda relationer med både patienter och kollegor.
Är lyhörd för våra patienters totala behov och du bemöter alla med ett professionellt och ödmjukt förhållningssätt.
Är stabil, har lätt att anpassa dig till olika situationer och arbetar bra i team såväl som självständigt.
Drivs av att ta det ansvar och visa det engagemang som krävs på mottagningen.
Har mycket goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift, men även i engelska.

Om oss
Meliva är en bred vårdgrupp som växer på den svenska marknaden inom primärvård, specialistvård och företagshälsa. Med nytänkande och kvalitetsfokus har vi ambitionen att bidra till hållbarhet inom hälso- och sjukvård där patient och medarbetare står i centrum.
Melivas resa i Sverige började under 2020 i samgåendet med ett flertal erfarna vårdgivare, och är redan en av landets allra största aktörer inom primärvård med omkring 110 000 listade patienter. Vi har en gedigen erfarenhet bakom oss med rötter från den finska vårdgivaren Mehiläinen, som sedan 1909 varit ledande inom hälso- och sjukvård i vårt nordiska grannland. Mehiläinen var också tidigt drivande i digitaliseringen av vård i mobilen och datorn, en utveckling Meliva fortsätter att driva i Sverige.
Precis som Mehiläinen tar Meliva stolt arbetet vidare med livet som uppdrag. Oavsett var du möter oss har vi alltid den mänskliga omtanken i främsta rummet. Välkommen att följa med på resan!
Om anställningen
Omfattning: Heltid / Deltid
Anställningsform: Tillsvidare eller enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Arbetsgivare: Meliva
Kontakt: Bodil Björnsdotter, Verksamhetschef
Mail: bodil.bjornsdotter@meliva.se
Stockholms län
Stockholm

Endast registrerade medlemmar kan söka jobb.