Foodmark AB Gotland Söker Underhållstekniker

Foodmark
Publicerad maj 20, 2024
Upphör att gälla juni 18, 2024
Plats Gotland, Sweden
Kategori Inköps-, logistik- och transportchefer  
Jobb Typ Heltid  

Beskrivning

Om Gotlandsfabriken

I Klintehamn arbetare cirka 50 medarbetare året runt och upp till 80 medarbetare under högsäsong. Fabriken består utöver administrationen av tre avdelningar, lager, drift och underhållsavdelning samt produktion. Här produceras cirka 8 500 ton färdigvaror och halvfabrikat, fördelat på över 100 olika artiklar.

Om tjänsten

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som underhållstekniker utför du både akut och förebyggande underhåll på vår maskinpark, har schemalagd beredskap, samt visst fastighetsunderhåll. Det ingår även arbeten med förbättringsåtgärder och nyinvesteringar. Drift och tillsyn av medier så som kyla, tryckluft, ångpanna/system, vatten och avlopp ingår också i det dagliga arbetet.

Arbetet är förlagt till 2-skift med skiftgång var fjärde vecka.

Din bakgrund och erfarenhet

Vi söker dig som har praktisk erfarenhet från underhållsarbete och som har förståelse för vikten av ett systematiserat förebyggande underhåll.

Kunskaper inom svetsning, mekaniskt arbete, styrda produktionsmaskiner är väsentligt för denna tjänst. Det är meriterande med arbetslivserfarenhet inom området.

Du har goda datakunskaper och behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Ytterligare krav är att du har B-körkort.

Som person bör du vara serviceinriktad, ordningsam, tekniskt intresserad och hjälpsam. Du har även en vilja att lära dig nya saker och en vilja att förbättra och förnya. Vidare är du ansvarsfull samt tar egna initiativ.

Vi erbjuder
Du får ett spännande, intensivt och utvecklande jobb som ger stort utrymme för egna initiativ.

Tillsammans med 5 stycken medarbetare i drift och underhållsavdelningen kommer du att vara med och bidra till fabrikens spännande utveckling. Vår personal har bra förmåner, såsom frukost, subventionerade luncher och friskvårdsbidrag.

Ansökan

Vi hoppas att just du är en av de personer vi söker. Sista ansökningsdag 2023-06-18

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta

Reparation/underhållschef Dag Pettersson mail: dag.pettersson@foodmark.se

Produktionskoordinator/HR Tony Hansson mail: tony.hansson@foodmark.se
Mobil: 0708502080

Välkommen med Din ansökan och CV via vårt rekryteringssystem som du finner på www.foodmark.se

Om Foodmark

Foodmark AB producerar och marknadsför flera av Sveriges mest kända och älskade livsmedel inom kategorierna sallader, såser, dressingar, samt messmör och mjukost. Vår ambition är att inspirera till enkla och goda matupplevelser och detta gör vi med hjälp av våra varumärken Rydbergs, Lohmanders, Fjällbrynt och Delikatessfabriken.

Grundades Foodmark 1996, Rydbergs 1937, Fjällbrynt 1939, Lohmanders 1998, Delikatessfabriken 1999
Endast registrerade medlemmar kan söka jobb.